T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KIRIKKALE / MERKEZ - Yenimahalle Şehit Ali Tonga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

Okulumuz, Moda Tasarım Atölyesinde,  öğrencilerimiz tarafından geleneksel hale getirilen, her yıl Ramazan Bayramı ve 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk Bayramının yakın tarihlerde olmasından dolayı, her yıl farklı Anaokulu öğrenciilerine Kıyafet tasarımı yapılarak Moda Tasarım Atölyesinde öğrencilerimiz tarafından dikimi yapılarak öğrencilerimize hediye edilmektedir, Öğrencilerimiz yapmış oldukları çalışmalarla yardımlaşma  ve hediye verme  duygusunun  mutluluğunu yaşayarak daha da mutlu olduklarını belirtmektedir.

2023 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM KARNE DAĞITIM  TÖRENİ YAPILDI.

ŞEHİTLERİMİZİ ANMA TÖRENİ

Ara

İLİMİZDE DÜZENLENEN MASA TENİSİ TURNUVASINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ DERECEYE GİRMİŞLERDİR.

Ara

OKULUMUZ YİYECEK İÇECEK ALANI EĞİTİM GÖREN 10/C SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZE ŞEFLERİMİZ GÜSEYİN ŞİPAL , RUKİYE AYAZ VE AHMET DİLSİZOĞLU TARAFINDAN EĞİTİM VERİLDİ.

Kas

Yeni Mahalle Şehit Ali Tonga Kız Teknik ve Anadolu Meslek Lisesi, öğretmenler gününü özel bir etkinlikle kutlamak ve doğaya olan duyarlılıklarını göstermek amacıyla Millet Ormanı'na fidan dikme etkinliği düzenledi.

Kas

OKULUMUZDA 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI YAPILDI.

OKULUMUZDA AŞURE PROĞRAMI DÜZENLENDİ

Okul külübü gençler masa tenisi turnuvasında 3.Oldu

OKULUMUZ ÖĞRENCİ VELİLERİNE ALNA TANITIM TOPLANTISI YAPILMIŞTIR.

OKULUMUZ SENE BAŞI ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISI YAPILDI.

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı 2.dönem veliler toplantısı

11/D Grafik Fotoğraf Bölümü Karakalem Hayvan etüdleri çalışmaları