T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KIRIKKALE / MERKEZ - Yenimahalle Şehit Ali Tonga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

OKULUMUZ ÖĞRENCİ VELİLERİNE ALNA TANITIM TOPLANTISI YAPILMIŞTIR.

OKULUMUZ SENE BAŞI ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISI YAPILDI.

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı 2.dönem veliler toplantısı

Mrt

11/D Grafik Fotoğraf Bölümü Karakalem Hayvan etüdleri çalışmaları

Mrt

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğümüze ait Erasmus Mesleki Eğitim Akreditasyon projesi kapsamında Yenimahalle Şehit Ali TONGA MTA Lisesi 02.04.2023/15.04.2023 tarihli hareketliliği öncesi öğrenci ve veli bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Ock

OKULUMUZ GEZİ KULÜBÜ KAYSERİ ERCİYES ÜNİVERSİTESİNE GEZİ DÜZENLEDİ.

Ock

OKULUMUZDA 1. DÖNEM KARNE TÖRENİ YAPILDI.

Ock

OKULUMUZDA GRAFİK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNİN YAPTIĞI ÇALIŞMALARI İÇEREN SERGİ DÜZENLEDİ.

Ock

2021/2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BRLİĞİ DENETLEME RAPORU EKTEDİR.

Ara

OKULUMUZDA KURULAN EKMEK FIRINI ÜRETİME BAŞLADI.

Ara

OKULUMUZDA KURULAN EKMEK FIRINIMIZ ÜRETİME BAŞLAMIŞTIR.

Ara

Okulumuz çocuk Gelişimi ve eğitimi 11_A sınıfı ogrencilerimiz Kızılırmak şehit volkan pilavci anaokuluna gittiler.Uygulama yapacakları kurumumlari tanıma amaçlı yaptıkları ziyarette derslerde yaptıkları materyalleri başarıyla uygulama olanağı buldular. Okul öncesi kurum öğrencileri tarafından yapilan etkinlikler çok beğenildi.

Ara

Okulumuz çocuk gelişimi 11.sinif ogrencilerimiz Erken çocukluk ve özel eğitimde program dersi kapasaminda uygulama yapacakları alanları tanımak amaçlı olarak Makina Kimya anaokulunu ziyaret ettiler.

Ara

Çocuk gelişimi 10_A sınıfı öğrencileri Oyuncak Yapımı dersinde yaptıkları materyalleri okul koridorunda sergilediler